vinn en älgjakt header

Tävlingen arrangeras av Jaguarmagasinet i samarbete med Sauer, Zeiss, Swedteam, Ultracom, Barnes och Jaguargruppen

VINN EN ÄLGJAKT

Fyll i din unika tävlingskod som du har fått på ditt tävlingsbevis.
Vad är minivikten på en klass 1 kula? *
Acceptera villkoren

TVÅ VINNARE FÅR FÖLJA MED EN GRUPP ERFARNA ÄLGJÄGARE

under ett par dagars tid på en riktig älgjakt i norra Sverige. Det kommer blir i en rå terräng med mycket gående. Där hundarna står och skäller, dit går ni. Fäller ni älgarna (en per vinnare) får ni ta hand om dem på plats. Nu pratar vi om riktigt älgjakt. Har du vad som krävs för en älgjakt utanför normala gränser? Du som deltar i tävlingen bör ha mer än normal kondition och inte vara medicinberoende

JAKTEN SKER I SEPTEMBER

, 2018.

JAGUARGRUPPEN STÅR FÖR

upphämtning vid Luleå flygplats. Boende. Kost. Inskjutning, Hundförare. Transporter under jakt samt avlämning vid flygplats efter jakten slut. Vinnaren står för eventuell vinstskatt samt transporter till och från Luleå flygplats. Vinnarna använder egen utrustning och kommer att få rekommenderad packlista av Jaguargruppen.

VINNARNA MEDDELAS VECKA 33

Vinnarna meddelas personligen och kommer bli publicerad i Jaguarmagasinet nr 9.

TÄVLINGSKRAV

*När du köper ett fabriksnytt; -vapen från Sauer, -sikte från Zeiss, -jaktkläder från Swedteam eller ett pejlhalsband från Ultracom för minst 5000:- fram till den 12 augusti 2018 vid ett köp och svarar på tävlings-, och skiljefrågan, samt fyller i dina kontaktuppgifter deltar du i tävlingen om att vinna en exklusiv Älgjakt i Norrland. I din jaguarbutik får du ett tävlingsbevis med din unika kod som du registrerar på www.jaguarmagasinet.se/algjakt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Före, under och efter älgjakten kommer Jaguarmagasinet uppmärksamma vinnarna med reportage med namn, bilder och filmklipp. För att delta i tävlingen behöver du ge ditt medgivande för publicering och kostnadsfri prenumeration av Jaguarmagasinet. Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter i Jaguarmagasinets För att delta i tävlingen behöver du ge ditt medgivande för publicering och kostnadsfri prenumeration av Jaguarmagasinet. Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter i Jaguarmagasinets användarvillkor och integritetspolicy.