vinn en drevjakt header

Tävlingen arrangeras av Jaguarmagasinet i samarbete med Sauer, Aimpoint, Chevalier, Ultracom, Karsholms Gods, Barnes och Jaguargruppen

VINN EN DREVJAKT

Fyll i din unika tävlingskod som du har fått på ditt tävlingsbevis.
Vilken kula är godkänd för att skjuta vildsvin? *
Acceptera villkoren

VINNAREN KOMMER ATT FÅ

följa med på en av de bättre drevjakterna på vildsvin i södra Sverige. Jakt är jakt och allt kan hända. Har man tur och gör rätt kan man få mycket vilt i passet och allt händer på en microsekund och samtidigt skall det skjutas rätt djur. Här kan vi garantera 2 fullmatade såter med mycket hundskall, mycket vilt och en fantastisk organisation. Ni samlas tidigt på morgonen och får värmande kaffe. Efter 1:a drevet serveras jaktlunch på intillliggande restaurang. Efter lunchen tas det avslutande 2:a drevet som ofta brukar bli en fantastisk upplevelse. Ni jagar vildsvin, dovhjort, räv och älg om det finns kvar på licensen. Efter jaktens slut så samlas vilt och skyttar för en fantastisk avslutning med en smakfull parad.

JAKTEN SKER I DECEMBER

, 2018.

JAGUARGRUPPEN STÅR FÖR

kostnader för jaktdagskostnad och kost. Skytt står själv för eventuella kostnader vid felskjutning av vilt. Vinnaren står för eventuell vinstskatt samt transporter till och från Karsholms Gods. Vinnaren använder egen utrustning och kommer att få rekommenderad packlista av Jaguargruppen.

VINNARNA MEDDELAS VECKA 43

Vinnarna meddelas personligen och kommer bli publicerad i Jaguarmagasinet nr 11/12.

TÄVLINGSKRAV

*När du köper ett fabriksnytt; -vapen från Sauer, -sikte från Aimpoint, -jaktkläder från Chevalier eller ett pejlhalsband från Ultracom för minst 5000:- fram till den 19 oktober 2018 vid ett köp och svarar på tävlings-, och skiljefrågan, samt fyller i dina kontaktuppgifter deltar du i tävlingen om att vinna en exklusiv Drevjakt på Karsholms Gods. I din jaguarbutik får du ett tävlingsbevis med din unika kod som du registrerar på www.jaguarmagasinet.se/drevjakt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Före, under och efter drevjakten kommer Jaguarmagasinet uppmärksamma vinnaren med reportage med namn, bilder och filmklipp. För att delta i tävlingen behöver du ge ditt medgivande för publicering och kostnadsfri prenumeration av Jaguarmagasinet. Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter i Jaguarmagasinets användarvillkor och integritetspolicy.