vinn en drevjakt header

Tävlingen arrangeras av Jaguarmagasinet i samarbete med Sauer, Aimpoint, Härkila, Gamebore och Jaguargruppen

VINN EN GÅSJAKT

Fyll i din unika tävlingskod som du har fått på ditt tävlingsbevis.
Hagelladdning är mått på: *
Acceptera villkoren

5 VINNARE KOMMER ATT FÅ

följa med på en av de bättre gåsjakterna i södra sverige och tillsammans med en av de bästa gåsjägarna vi kan uppbringa. Övernattning ingår dagen före under jaktliga former för den som önskar

JAKTEN SKER I JANUARI

, 2019.

JAGUARGRUPPEN STÅR FÖR

kostnader för jaktdagskostnad och kost. Skytt står själv för eventuella kostnader vid felskjutning av vilt. Vinnaren står för eventuell vinstskatt samt transporter till och från jaktmarken. Vinnaren använder egen utrustning och kommer att få rekommenderad packlista av Jaguargruppen.

VINNARNA MEDDELAS VECKA 50

Vinnarna meddelas personligen och kommer bli publicerad i Jaguarmagasinet nr 1/2019.

TÄVLINGSKRAV

*När du köper ett fabriksnytt; -vapen från Sauer, -sikte från Aimpoint eller jaktkläder från Härkila för minst 5000:- fram till den 7 december 2018 vid ett köp och svarar på tävlings-, och skiljefrågan, samt fyller i dina kontaktuppgifter deltar du i tävlingen om att vinna en exklusiv gåsjakt i södra Sverige. I din jaguarbutik får du ett tävlingsbevis med din unika kod som du registrerar på www.jaguarmagasinet.se/gasjakt. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Före, under och efter gåsjakten kommer Jaguarmagasinet uppmärksamma vinnarna med reportage med namn, bilder och filmklipp. För att delta i tävlingen behöver du ge ditt medgivande för publicering och kostnadsfri prenumeration av Jaguarmagasinet. Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter i Jaguarmagasinets användarvillkor och integritetspolicy.